In september 2010 publiceerde ik mijn boek ‘Onzichtbare Interactie, waar het in communicatie werkelijk om draait’.

Eerste druk: Ten Have, 2010.
Tweede druk: Ten Have, maart 2011.
Derde druk: Falke & Popeyus, november 2016.

Dit boek behandelt een onderbelicht aspect in de persoonlijke communicatie: de onzichtbare interactie tussen mensen. Deze onzichtbare communicatie is van doorslaggevende betekenis en bepaalt ‘de klik’ in het persoonlijke contact.

Over de inhoud
In mijn boek laat ik zien wat er vooral op onzichtbaar niveau tussen mensen gebeurt. En hoe je dat in positieve zin kunt beïnvloeden. De onzichtbare interactie is doorslaggevend in alle persoonlijke contacten. Het bepaalt de gevoelsbeleving van de ander, en daarmee diens vertrouwen en bereidheid om samen te werken.
Dit boek gaat over de essentie van verbinding en commitment. Het biedt ook handvatten voor een betere balans tussen verstand, hart, fysieke vermogens en innerlijke wijsheid. Daarnaast biedt mijn boek veel praktische informatie om jezelf én anderen te stimuleren om bewuster in het leven te staan en constructief te communiceren.

Gratis digitale versie
Sinds de publicatie van de derde druk, zijn met name jonge mensen zeer geïnteresseerd geraakt in de inzichten en praktische handvatten, die in het boek worden beschreven.
Gezien de huidige omstandigheden en toekomstige ontwikkelingen stel ik graag mijn boek ter beschikking voor een groter publiek. Vandaar de gratis versie.

Overigens mét behoud van auteursrechtelijke bepalingen. Dit houdt in dat mijn boek niet zonder toestemming van auteur gereproduceerd, vertaald of anderszins vermarkt en doorgegeven mag worden.

Deel je gegevens en ik stuur je een persoonlijk bericht met gratis pdf of epub bestand.